Milyonlarca emekliye müjdeli anlaşmalar yapıldı

MİLYONLARCA EMEKLİYE ÖZEL İNDİRİMLER VE AYRICALIKLAR SUNULACAK
Sosyal Güvenlik Kurumu ile 13 banka arasında yapılan iş birliği protokolü, emeklilere özel indirimler ve ayrıcalıkların sunulmasını hızlandıracak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, protokolün tanıtım programında, emeklilere yönelik çeşitli avantajlar oluşturduklarını belirtti. Ayrıca, emeklilere rehberlik hizmeti veren masaların kurulduğu 81 ilde binlerce firma ile indirim avantaj protokolleri yapıldığı açıklandı.

TROY VE BANKALAR EMEKLİLERE ÖZEL KARTLAR SUNUYOR
Emekli dijital kimlik kartları, TROY ve bankaların emekli banka ve kredi kartları oluşturarak emeklilerin faydalanabileceği avantajları artırmayı hedefliyor. SGK Başkanı Raci Kaya, “Emekliler Yılı” kapsamında yapılan faaliyetlerle emeklilerin yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını vurguladı. Bankaların emeklilere özel hizmetler sunmak için çalıştığını belirten Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Sağlık, TROY işlem hacminin önemli ölçüde arttığını ve bankaların bu alanda daha fazla katkı sağlamak için çalıştığını ifade etti.

BANKALAR EMEKLİLERE ÖZEL İNDİRİM VE FIRSATLAR SUNACAK
Bankaların, emeklilere özel indirim, fırsat, promosyon ve kampanyalar sağlayacağı bilgisi paylaşıldı. Protokol kapsamında PTT Bank, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Denizbank, Kuveyt Türk, Türkiye Finans Katılım, Garanti Bankası, ING Bank, Yapı Kredi ve QNB Finansbank, Akbank gibi bankalar yer alacak. Bu iş birliği ile emeklilerin bankacılık hizmetlerinden daha fazla faydalanmaları sağlanacak.

ÖNEMLİ

Depreme Dayanıksız Siteye Müteahhide Hapis Cezası

Gaziantep'teki Ayşe-Mehmet Polat Sitesi'nin depremler sonucu yıkılmasına ilişkin davada müteahhit 21 yıl 9 ay, mimar 12 yıl hapis cezası aldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat Görevden Alındı

İçişleri Bakanlığı, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın görevden alındığını açıkladı.

Daha Fazlası!