Motosiklet Kamyonla Çarpıştı, 1 Ölü

KAZA GİBİ TRAFİK OLAYI

Eyüpsultan’da, motosiklet ile hafriyat kamyonu arasında meydana gelen bir kaza sonucunda, motosiklet sürücüsü Yasin Atakul (27) yaşamını yitirirken, yanındaki Zeynep H. (29) ağır yaralandı. Olay, saat 20.00 civarında Kemerburgaz-Hasdal yolunda gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Hasdal istikametinde seyreden Yasin Atakul’un kullandığı 34 BVB 091 plakalı motosiklet, biranda direksiyon hakimiyetini kaybederek, aynı yönde ilerleyen 34 EJV 325 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Kaza ihbarının ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri de motosiklet sürücüsü Yasin Atakul’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Motosikletteki Zeynep H. ise ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, kazanın meydana geldiği alanda detaylı incelemelerde bulundu ve bu süreçte yolda trafik yoğunluğu oluştu.

KAZA SONRASI TRAFİK DÜZENLEMESİ

Yasin Atakul’un cansız bedeni, gerekli işlemler için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazaya karışan kamyon şoförü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay yerine gelen ekipler, kazaya karışan araçların kaldırılmasından sonra trafik akışının normal seyrine dönmesini sağladı. Kaza ile ilgili olarak resmi bir soruşturma başlatıldı.

ÖNEMLİ

Erzurum’da 26 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Erzurum'da Jandarma, son bir ay içinde 26 düzensiz göçmeni yakaladı ve Aşkale Geri Gönderme Merkezine gönderdi. Kaçakçılık yapan 4 organizatör de adliyeye sevk edildi.

Ali Kıratlı, Mut’ta Yatırımları Duyurdu

Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Mut ilçesinde yaptığı toplantıda sağlık merkezi inşaatının başladığını ve TOKİ'nin ilçeye 400 konut inşa edeceğini duyurdu.

Daha Fazlası!