Öğrenci, Kaldığı Yurdun 11. Katından Atladı

ÖĞRENCİ KIZ YURDUNUN 11. KATINDAN ATLADI

Malatya’da bir kız yurdunun 11’inci katından atladığı söylenen öğrenci yaşamını yitirdi. Olay, saat 21.45 civarında Battalgazi ilçesindeki Bulgurlu Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, 20 yaşındaki K.S., Battalgazi Kız Yurdu’ndaki odasının penceresinden aşağıya düştü.

HASTANEYE KALDIRILDI AMA KURTARILAMADI

Durumun anlaşılmasının ardından K.S., hastaneye götürüldü ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren K.S.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumuna teslim edildi. Olayla ilgili olarak başlatılan inceleme süreci devam ediyor.

ÖNEMLİ

Tesla, Türkiye’de Fiyat İndirimi Yaptı

Tesla, Türkiye'de Model Y SR'ın satışına başladı. İki versiyonu da 1 milyon 866 bin ve 1 milyon 909 bin TL'den satıldı ve kısa sürede tükendi.

Burhaniye’deki Yangın Kontrol Altına Alındı

Burhaniye'deki bir mandırada meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangının sebebini belirlemek için soruşturma başlatıldı.

Daha Fazlası!