Ahlat Askerlik Şubesi Başkanlığı’nın organizasyonuyla gerçekleştirilen ve Askerlik Şubesi Başkanı Per.Kd. Ütğm. Selbes Erkaplan’ın da katıldığı ziyarette, kendi imkanlarıyla gıda malzemesi alan 10-B sınıfı öğrencileri, Uludere köyünde ikamet eden ve asker babası olan Mehmet Toros ile ailesini ziyaret edip, yardım malzemesini teslim etti.
Öğrencilerin ziyareti karşısında duygulandığı gözlenen Mehmet Toros, “Evimize kadar gelip ziyaret etmeniz bizleri çok sevindirdi. Tüm aile bireyleri olarak çok sevindik. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.
Çok Programlı Lise 10-B sınıfı öğrencilerinden Nurdan Elçi, bu yardımı ve ziyareti isteyerek ve severek yaptıklarını belirterek, “Bizler bütün askerlerimizi çok seviyoruz. Biz bu ülkede rahatça yaşıyorsak bu da asker abilerimiz sayesinde oluyor. Onun için onların ailelerini ziyaret edip yardımda bulunmak hepimizin boynunun borcudur. Milli Güvenlik dersimize giren Askerlik Şubesi Başkanı Per. Kd. Ütğm. Selbes Erkaplan’ın yardımlarıyla bu ailemizi ziyaret ederek gıda yardımında bulunduk. Bunun için çok sevinçli ve mutluyuz.” dedi.
Daha sonra aileyi ziyaret eden öğrencilerle beraber gelen Ahlat 1 Nolu Sağlık Ocağı’nda görevli Doktor M. Edip Akyol tarafından Toros ailesi tedavi edildi.