Okçuluk Milli Takımı Paris 2024’te bronz madalya aldı

KLASİK YAY ERKEK MİLLİ TAKIMI PARİS 2024’TE BRONZ MADALYA KAZANDI

Klasik Yay Erkek Milli Takımı, Paris 2024 Olimpiyatları’nda, Çin ile üçüncülük maçına çıktı. Les Invalides’te gerçekleştirilen müsabakalarda Türkiye’yi Mete Gazoz, Muhammed Abdullah Yıldırmış ve Ulaş Berkim Tümer temsil etti. Çin ekibinin karşısında mücadele eden milli takım, ilk seti kazanmasının ardından ikinci seti kaybetti. Ancak üçüncü ve dördüncü setlerde üstünlük sağlayarak maçı 6-2 kazandı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

SPOR BAKANI BAK’TAN TEBRİK MESAJI

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, milli takımın başarısı üzerine sosyal medya hesabından tebrik mesajı paylaştı. Bakan Bak, “Geldi Paris 2024’teki ilk madalyamız geldi! Olimpiyat 3’üncüsü olan Okçuluk Erkek Milli Takımımızı tebrik ediyorum.” dedi. Bu başarının Türkiye adına önemli bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

ÖNEMLİ

Mevsimsel Yükseklik Normal, Hastalık Yaygın Değil

Türkiye'de yüksek ateş ve kırgınlık şikayetleriyle acil servislere yoğun başvuru yaşanıyor. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bu duruma ilişkin salgın olup olmadığını açıkladı.

İsrail, Gazze’de Ateşkesi Onayladı

İsrail Savaş Kabinesi, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun katılımıyla Batı Kudüs'te toplanarak Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşmasını onaylama kararı aldı.

Daha Fazlası!