Osimhen Liverpool Maçında Sahada Olacak

LİVERPOOL MAÇINDA SAHADA OLACAK

Sakatlık sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalan Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Victor Osimhen’in, önümüzdeki salı günü oynanacak olan Liverpool maçında sahada olacağı duyuruluyor.

HAZIRLIK SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Galatasaraylı forvet Victor Osimhen’in 30 Eylül’de gerçekleştirilecek Liverpool karşılaşmasında forma giyeceği belirtiliyor. 6 Eylül tarihinde oynanan Nijerya-Burundi mücadelesinde sakatlanan Osimhen, en son Rize maçında yer aldı. Liverpool karşılaşmasında ilk 11’de olması beklenen Osimhen, yarınki Alanya deplasman maçında riske edilmeyecek. Liverpool maçına kadar izin yapmadan antrenmanlara devam ederek fiziksel durumunu iyileştiriyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Mehmet Akif Ersoy’un İddianamesi Kabul Edilmedi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mehmet Akif Ersoy ve 6 şüpheli hakkında hazırladığı iddianamede 286 yıla kadar hapis cezası talep etmişti. Mahkeme, iddianameyi eksik bularak iade etti.

Yerebatan Sarnıcı’nın Devrine Durdurma Kararı

İstanbul'un en çok ziyaret edilen simgelerinden Yerebatan Sarnıcı, uzun süredir mülkiyet tartışmalarıyla mahkeme kararları ile gündemde. Vakıflar Genel Müdürlüğü, yapının vakıf kökenli eser olduğunu belirtti.

Ankara NATO Zirvesi İçin Alarmda

Ankara'da 7-8 Temmuz'da düzenlenecek 36. NATO Liderler Zirvesi öncesinde güvenlik ve ulaşım için kapsamlı hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Zirve boyunca yollar kapatılacak ve hava sahası savaş uçaklarıyla korunacak.

Erdoğan: Afrika Halklarının Kara Gün Dostuyuz

Nijer Cumhurbaşkanı Abdurrahman Tchiani, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Tchiani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Futbolcular, Şükrü Ersoy’un Elini Öptü

A Milli Takım'ın 1954 Dünya Kupası kadrosundan hayatta kalan tek futbolcu Şükrü Ersoy, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Riva'daki tesislere davet edildi. Tüm futbolcular vefa örneği göstererek Ersoy'un elini öptü.