KAZA DETAYLARI
Eskişehir’de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, yol kenarında bulunan beton aydınlatma direğine çarptı. Bu talihsiz olayda 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Kaza, Tepebaşı ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi’ndeki Akdut Sokak’ta meydana geldi. Ömer Ç. (60) yönetimindeki 26 FN 132 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıktı ve beton direğe çarptı. Bu çarpışmanın ardından otomobil adeta hurdaya döndü.
YARALILAR VE KURTARMA ÇALIŞMALARI
Kazanın hemen ardından, otomobilde bulunan diğer yaralılar Emine Ç., Yılmaz Ç. ve bir başka Emine Ç. da yaralandı. Yaralılar, bulunduğu araçta sıkıştı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde harekete geçerek yaralıları araçtan çıkardı. Olay yerine ihbar edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Özellikle sürücü Ömer Ç.’nin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Olayın ardından kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Kaza, bölgedeki sürücü ve yolcular için bir tehlike oluşturuyor. Yetkililer, bu tür olayların önüne geçmek için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirtiyor.