“Paris’te Türkiye’ye atıcılıkta tarihi madalya!”

YUSUF DIKEÇ VE ŞEVVAL İLAYDA TARHAN’DAN GÜMÜŞ MADALYA
Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, Fransa’daki Chateauroux Atıcılık Merkezi’nde gerçekleştirilen 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinin finalinde Sırbistanlı Damir Mikec ve Zorana Arunovic ile karşılaştı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı 16-14 kaybeden Türk ikili, gümüş madalya kazandı.

İLK MADALYA ATICILIK BRANŞINDAN
Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan’ın bu başarısı, Türkiye’ye atıcılık branşında ilk madalyayı getirdi. Altın madalyayı Sırp çift Damir Mikec ve Zorana Arunovic kazanırken, bronz madalya Hindistan ekibi Manu Bhaker ve Sarabjot Singh’in oldu.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MÜSABAKALARI TAKİP ETTİ
Final müsabakalarını takip eden isimlerden biri de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak oldu. Türk sporcuların elde ettiği başarıyı yakından izleyen Bakan Bak, Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan’a tebriklerini iletti.

TÜRKİYE’NİN 10. BRANŞTA MADALYASI
Atıcılık branşında elde edilen bu madalya, Türkiye’nin olimpiyat oyunları tarihinde aldığı 10. madalya oldu. Türk sporcular daha önce güreş, halter, tekvando, boks, karate, atletizm, judo, okçuluk ve cimnastik branşlarında da madalya kazanmıştı.

ÖNEMLİ

Pendikspor Yeni Malatyaspor’u 4-0 Yendi

Pendikspor, Trendyol 1. Lig 20. haftasında Yeni Malatyaspor'u 4-0'lık skorla geçerek önemli bir galibiyet elde etti.

Adana Demirspor – Fenerbahçe Maçı Kadrolar

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor'la deplasmanda mücadele edecek. Bu önemli karşılaşma futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Daha Fazlası!