ÇEVRİM İÇİ İLAN VE ALIŞVERİŞ SİTESİ SPONSOR OLDU
Çevrim içi ilan ve alışveriş platformu sahibinden.com, Türkiye Voleybol Milli Takımları’nın ana sponsoru oldu. İmza töreni The Peninsula İstanbul’da gerçekleştirildi. Törende Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Simge Aköz, A Milli Erkek Voleybol Takımı Oyuncusu Bedirhan Bülbül, Sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş, sporcular ve diğer davetliler bir araya geldi.
TÜRK VOLEYBOLU ULUSLARARASI ALANDA TANINDI
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, konuşmasında Türk voleybolunun uluslararası arenada takdir edilen bir seviyeye ulaştığını belirtti. Başarıların temelini ekonomik destek, takım çalışması ve altyapıya bağlayan Üstündağ, “Türk voleybolu dünyada ve Avrupa’da marka oldu. Bu evlatlar, bu ülkeye takım sporunda ilki yaşattılar. Bu güzel ve başarılı süreçte çok emek var” dedi. Sponsorlukların önemine vurgu yapan Üstündağ, “Hayal kurmak lazım, hedef lazım, heyecanı kaybetmemek lazım. Türk sporuna, voleybol federasyonuna ve değer ortağımız olan sahibinden.com’a bu imzanın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde ifade etti.
SAAHİBİNDEN.COM CEO’SUNDAN İYİ NİYET AÇIKLAMASI
Sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş, iş birliği için duyduğu mutluluğu dile getirdi. “Sporcularımızın yükselen grafiğinde federasyonumuzun büyük emekleri var” diyerek, kendi markalarının sektördeki önemi üzerinde durdu. Ayrıca, “Bu yıl da voleybol federasyonuyla kol kola girdik. Ülkemize mal olmuş bir marka olarak Türk sporuna desteğimizi artırıyoruz” açıklamasında bulundu.
SPORCULARA DESTEK VE ROL MODEL OLMAK
A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Simge Aköz, reklam filmine dikkat çekerek, arkadaşlarının kamera karşısındaki performansını övdü. Gençlere rol modeli olmanın önemine değinen Aköz, bu sponsorlukların yalnızca bir iş birliği değil, “bir gönül birliği” olduğunu belirtti ve sahibinden.com’a teşekkür etti. A Milli Erkek Voleybol Takımı Oyuncusu Bedirhan Bülbül de “Böyle büyük markaların bize destek vermesi, bize güç veriyor. Eminim ki Türk voleybolu adına hayırlı bir anlaşma olacaktır” dedi. Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalanarak tören tamamlandı.