FENERBAHÇE, MOURINHO İLE SEZONA HAZIR
Jose Mourinho’nun yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig sezonuna taraftarının önünde açmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, 21.45’te başlayacak maçta Adana Demirspor’u konuk edecek. Maç için satışa sunulan tüm biletler, kombineler haricinde tükenmiş durumda.
TÜM BİLETLER TÜKENDİ
Karşılaşma için satışa çıkarılan tüm biletler, yoğun ilgi nedeniyle kısa sürede tükenirken, Fenerbahçe taraftarları maçı heyecanla bekliyor. Takımın yeni sezon öncesi taraftarlarını heyecanlandırması, Süper Lig’de heyecanın bir kat daha artmasını sağlıyor.
MOURINHO İLE YENİ BİR DÖNEM
Fenerbahçe taraftarı, Jose Mourinho’nun takımın başına geçmesiyle birlikte yeni sezona umutla bakıyor. Mourinho’nun tecrübesi ve taktiksel anlayışı, Sarı-lacivertli takımın performansını artırması beklenirken, taraftarlar da bu sezon takımlarından başarılar bekliyor.