Eski bir banka müdürü olan Seçil Erzan’ın, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuları da içeren birkaç kişiyi dolandırmakla suçlandığı devam eden bir yargı davasıyla ilgili. Duruşma 8 Mart tarihine ertelenmiş ve mahkeme, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera’nın gönüllü olarak gelmemesi durumunda zorla getirme kararı çıkarılacağını belirtmiştir.
Seçil Erzan’a yüksek kar getireceği iddia edilen özel bir fon vaadiyle yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia ediliyor. Mahkeme, telefon kayıtları, banka hesap hareketleri gibi ek delillerin toplanması için çeşitli adımlar atmış ve tanıkların zorla getirilmesine karar vermiştir.
Olay, karmaşık finansal işlemleri ve dolandırıcılık iddialarını içeriyor; mahkeme, banka kayıtlarının incelenmesi, telefon ve SIM kartlarının adli analizi, ilgili otoritelerden bilgi talep etme gibi ek delil toplama adımları atmaktadır.
Seçil Erzan kendini savunmuş, duygusal sıkıntılarını dile getirmiş ve masumiyetini savunmuştur. Duruşma, ek delil toplama ve davanın belirli yönlerini açıklığa kavuşturma amacıyla ertelenmiştir.