Selçuk İnan: Umutlar Bazı Zamanlar Biter

GİREN FUTBOL MAÇI

Gaziantep FK, Süper Lig’in 35. haftasında Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmanın ardından, Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, maçla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Alanyaspor karşısında tribünlerden gelen tepkiler üzerine düşüncelerini paylaşan İnan, “Kırgın değilim. Kırgın olmamayı öğrendim. Çok zor şartlarda buraya geldim. Kariyerim için riskliydi belki. Birçok kişi, dostum bu görevi kabul etmemem gerektiğini söylemişti. Ben kabul ettim. Müthiş bir iş başardık. Neredeyse bütün transferleri yaptım. Ben buldum. Ben izledim. En düşük maaş bütçeli olarak neredeyse ligde kalmayı garantiledik. Seyircimizin tepki göstermesi, futbolda doğal.” dedi.

VEDA SİNYALLERİ

Genç teknik adam, açıklamasında veda sinyalleri vererek, “Sevginin bittiği yerde bazen umutlar yeşermiyor, öyle hissediyorum. Başkanımızla görüşeceğim. Ligde kaldığımızı düşünüyorum. Görevimizi tamamladım. Başkanımızla görüştüğümde bunu paylaşacağım. Bu camia, şehir her şeyin en iyisini hak ediyor. Yarın gerekli şeyleri söyleriz.” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ

Adana’da Traktör Devrildi, Sürücü Öldü

Kozan'da odun toplamaktan dönen traktör devrildi. Sürücü Hatice Seğmen, aracın altında kalarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Eğitim Sınavı İçin Başvurular Alındı

Erzurum'da iki imam hatip ortaokulu, 2025-2026 eğitim yılı için 4. sınıf öğrencilerine yönelik öğrenci seçme sınavı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu sınavda ilk 100 öğrenci kabul edilecek.

Daha Fazlası!