Serik’te Konteynerde Yangın Çıktı

YANGININ NEDENİ BELİRSİZ

Antalya’nın Serik ilçesinde, işçilerin barındığı bir konteynerde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Cumalı Mahallesi D400 kara yolunda bulunan plastik kasa deposunda, henüz bilinmeyen bir sebeple meydana geldi.

OLAY YERİNE İTFAİYE VE POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Yangın ihbarının alınmasının ardından, hızlı bir şekilde olay yerine itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin başarılı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Ancak yangın sonucunda konteyner kullanılamaz hale geldi.

ÖNEMLİ

Kıbrıs Barış Harekatı 51. Yıl Kutlandı

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 51. yıl dönümü, Taksim Meydanı'nda yapılan törenle kutlandı. Etkinliğe gaziler ve protokol üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Gençler İçin Ücretsiz Yaz Kampları Var

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin modern tesisleri ile 81 ilde gençlere çeşitli spor, sanatsal ve kültürel etkinlikler sunduğunu açıkladı.

Daha Fazlası!