MAÇTA SAKATLIK ŞOKU
Beşiktaş, Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep FK ile yaptığı karşılaşmanın 21. dakikasında Gabriel Paulista’nın sakatlanması sonucu değişiklik yapmak zorunda kaldı. Paulista oyuna devam edemedi ve yerine Emirhan Topçu dahil oldu. Maç boyunca Beşiktaş’ın diğer sol ayaklı stoperi Felix Uduokhai sahada kalırken, sağ ayaklı stoper Tayyip Talha Sanuç ise 86. dakikada Ernest Muci’nin yerine oyuna girdi.
FAZLA ŞANS BULAMADI
Tayyip Talha, bir önceki hafta Kayserispor’a karşı oynanan maçta bu sezon ilk kez sahaya çıktı ve uzatmalarda oyuna girerek sadece 1 dakika süre aldı. 24 yaşındaki stoper, bu sezon oynanan 13 resmi karşılaşmanın yalnızca iki tanesinde forma şansı buldu ve 2 maçta ise kadroda yer almadı.
TEKNİK DİREKTÖRDEN UYARI
Beşiktaş’ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Tayyip Talha Sanuç’tan performansını artırması konusunda uyarıda bulundu. Şu ana kadar sergilediği performansla dikkat çekmeyen Tayyip Talha, geçen sezon geçirdiği çapraz bağ sakatlığının ardından uzun bir süre sahalardan uzak kaldı. Sakatlık sonrası formasını kaybeden futbolcu, geçtiğimiz sezon sadece 9 maçta görev alabildi. Gabriel Paulista’nın sakatlığının ardından Beşiktaş’taki sağ stoper rotasyonu dikkatle izleniyor ve bu süreçte Tayyip Talha’nın performansı da yakından takip ediliyor.