DİNAMO ZAGREB MAÇI HAZIRLIKLARI
Süper Lig’de son iki karşılaşmasını beraberlikle tamamlayan Fenerbahçe, gözlerini Dinamo Zagreb mücadelesine çevirdi. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk karşılaşmasına 24 Eylül Çarşamba günü çıkacak. Teknik direktör Domenico Tedesco’nun bu maçta farklı bir 11 ile oraya çıkması bekleniyor.
Tedesco, Avrupa maçı öncesinde takıma neşteri vuruyor. İtalyan teknik adam, Kasımpaşa karşısındaki performansından memnun kalmadığı oyuncular arasında yer alan Anderson Talisca ve Çağlar Söyüncü’yü kızağa çekecek. Bunun yerine ilk 11’de Youssef En-Nesyri ve Archie Brown’a yer verecek. Tedesco, bu iki futbolcuya özel ilgi gösteriyor.
Dinamo Zagreb maçı için oyuncu yerleşiminde bazı değişiklikler yapılıyor. Kasımpaşa maçında sol bekte görev alan Jayden, Dinamo Zagreb karşısında Skriniar’ın partneri olacak. Archie Brown ise sol bek pozisyonuna geçecek. Bu değişimler, Fenerbahçe’nin Avrupa’daki hedeflerine ulaşmasını amaçlıyor.