Tefenni Caddelerine Yeni İsimler Verildi

YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Tefenni Belediyesi, 3 Ocak’ta yılın ilk meclis toplantısını düzenledi. Bu toplantıda önemli bir karar alındı ve ‘Devlet Bahçeli Caddesi’nin adı değiştirildi. Caddenin farklı bölümlerine ‘Hüseyin Nihal Atsız’ ve ‘Sinan Ateş’ isimleri verildi.

BAŞKAN ALAGÖZ’DEN AÇIKLAMA

MHP’den ekim ayında istifa eden ve aralıkta Zafer Partisi’ne katılan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, bu konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bilgi verdi. Alagöz, “Hilal Evleri ile Atatürk Caddesi arasındaki Devlet Bahçeli Caddesi’nin, Hilal Evleri ile Alparslan Türkeş Caddesi arasındaki kısmının Hüseyin Nihal Atsız Caddesi olarak değiştirilmesine, Alparslan Türkeş Caddesi ile Atatürk Caddesi arasındaki bölümün de Tefenni Belediye meclisi kararıyla Sinan Ateş Caddesi olarak belirlenmesine 3 ‘ret’ oyuna karşın 7 ‘evet’ oyu ile karar verilmiştir. 1 Zafer Partili Belediye Başkanı ‘evet’, 5 Zafer Partili meclis üyesi ‘evet’, 1 İYİ Partili meclis üyesi ‘evet’, 3 AK Partili meclis üyesi ‘ret’ oyu kullandı” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ

İçişleri: Ercan Yılmaz Ermenistan’da Yakalandı

İçişleri Bakanlığı, kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü lideri Ercan Yılmaz ve üyesi İbrahim Kaymak'ın Ermenistan'da yakalanıp Türkiye'ye teslim edildiğini açıkladı.

Bodrum’da Su Hattı Patladı, Yolda Çukur Oluştu

Bodrum'da ana su isale hattında meydana gelen patlama, dev çukurlar açtı, tonlarca su boşa aktı. Bir ev sular altında kalırken deniz kahverengiye döndü.

Daha Fazlası!