Thomas Reis: Kayserispor Maçından Galibiyet İstiyoruz

MAÇ ÖNCESİ BASIN TOPLANTISI

Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor’da, cumartesi günü deplasmanda oynanacak Kayserispor maçı öncesinde, Teknik Direktör Thomas Reis bir basın toplantısı düzenledi. Reis, takımın mevcut durumu ile ilgili bilgi verdi. Hakem yönetimleri, yabancı VAR hakemlerinin kararları, Trabzonspor galibiyeti, kadroya alınmayan futbolcular ve Kayserispor beklentileri gibi birçok konuda soruları yanıtlarken, önemli açıklamalarda bulundu.

KAYSERİSPOR MAÇINA HAZIRLIK

Kayserispor’u mağlup etmek için çalışmalarını sürdüklerini belirten Thomas Reis, “Her maç bizim için çok önemli. Her maç iyi performans göstermek istiyoruz. Belki kağıt üzerinde kolay bir maç gibi görünebilir ama Kayserispor maçı kolay bir karşılaşma olmayacak. Zor bir mücadele olacak. Ligdeki pozisyonumuza bakarsak, çok iyi bir konumdayız. Kayserispor’un pozisyonu bizim kadar iyi değil. Onlar da ligde kalmak adına önemli bir karşılaşamaya çıkacak ve bizi yenmeye çalışacaklar. Bu konuda dikkat etmek zorundayız. Umarım istediğini alan taraf biz oluruz” dedi.

ÖNEMLİ

Otel Yangını Kurbanlarının Kimlikleri Açıklandı

Bolu'daki Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de meydana gelen yangında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlenmeye başlandı.

İdare ve Vergi Mahkemeleri Kararı Yayımlandı

İdare ve Vergi Mahkemeleri'nin kuruluşu ile yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Daha Fazlası!