“Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig yayın anlaşması imzalandı”

BEIN MEDYA GRUP VE TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU ARASINDA YENİ MEDYA YAYIN HAKLARI İMZALANDI

Türkiye Futbol Federasyonu ile beIN Medya Grup arasında Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig medya yayın haklarıyla ilgili bir anlaşma imzalandı. Törende, beIN Medya Grup CEO’su Yousef Al-Obaidly Türk futbolunun marka değerini arttırmak için çalışacaklarını belirtti.

"TÜRK FUTBOLUNA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Tören, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, beIN Medya Grup CEO’su Yousef Al-Obaidly, kulüp başkanları ve temsilcileri ile davetliler katıldı. Başkan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun kalıcı çözümlere ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, Türk futbolunun marka değerini dünyada hak ettiği seviyeye çıkarmak istediklerini ifade etti.

INFANTINO İLE YAPILAN GÖRÜŞMEDE İSTANBUL’UN ÖNEMİ VURGULANDI

Başkan Hacıosmanoğlu, Fransa’nın başkenti Paris’te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile gerçekleştirdikleri toplantıda Türkiye’nin lider ülke olduğunu ve Türk futbolunun bölgesinde liderlik yaparak büyük katkılar sağlayabileceğini dile getirdi. Gelecekte İstanbul’da FIFA’nın temsilciliğini açmayı planladıklarını belirtti.

BEIN MEDYA GRUP CEO’SU’NDAN AÇIKLAMALAR

beIN Medya Grup CEO’su Yousef Al-Obaidly, Türk futbolunun marka değerini yükseltmek ve gelirleri arttırmak amacıyla ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Korsan yayıncılıkla mücadelenin önemine vurgu yaparak, kulüplerle iş birliği içinde olunması gerektiğini belirtti. Ayrıca, amatör kulüplere destek olacak yeni projeler hayata geçireceklerini açıkladı.

ÖNEMLİ

Otel Yangını Kurbanlarının Kimlikleri Açıklandı

Bolu'daki Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de meydana gelen yangında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlenmeye başlandı.

İdare ve Vergi Mahkemeleri Kararı Yayımlandı

İdare ve Vergi Mahkemeleri'nin kuruluşu ile yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Daha Fazlası!