Trump: Nijerya’ya Yardımları Kesebiliriz

ABD’DEN NİJERYA KRİZİNE TEPKİ

Nijerya’da gelişen olaylar, ABD’nin ilgisini çekiyor. ABD Başkanı Donald Trump, bu konu hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları belirtti: “Eğer Nijerya Hükümeti Hristiyanların öldürülmesine izin vermeye devam ederse, ABD derhal Nijerya’ya yapılan tüm yardım ve desteği kesecek. Bu itibarsız ülkeye tüm silahlarımızla ve gücümüzle girip bu korkunç vahşetleri işleyen İslami teröristleri tamamen yok etmeye girebiliriz.”

DENİLENLER

Trump ayrıca, “Ben buradan Savaş Bakanlığımızı olası bir harekâta hazırlanmaları için talimatlandırıyorum. Eğer saldırırsak, hızlı, acımasız ve tatlı olacak; tıpkı terörist serserilerin sevgili Hristiyanlarımıza saldırdıkları gibi!” ifadelerini kullandı.

NİJERYA HÜKÜMETİNE UYARI

Başkan Trump, Nijerya hükümetine bir uyarıda bulunarak, “UYARI: NİJERYA HÜKÜMETİ HEMEN HAREKETE GEÇSE İYİ OLUR!” dedi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Alacak Verecek Meselesi Silahlı Kavga İle Sona Erdi

Batman'da bir alacak-verecek tartışması sonucu çıkan silahlı çatışmada iki kişi yaşamını yitirirken, üç kişi de yaralandı. Olayın detayları araştırılıyor.

Fatih Karagümrük 8 Maç Sonra Galip Geldi

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 12. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 yenerek, 8 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi.

Domenico Tedesco Galibiyet Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Domenico Tedesco, Kayserispor ile oynanan 4-2'lik karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Yanıtı Verdi

Fenerbahçeli Kerem Aktürkoğlu, Kayserispor zaferinin ardından görüşlerini paylaştı. Başarılı mücadelenin önemine vurgu yaptı.

Gözde Yılmaz’a Yapılan Ateşli Saldırı Olayı

Kadıköy'de bir genç kadını yanıcı maddeyle ateşe vererek yaralayan şüpheli kadın tutuklandı. Mağdur, saldırıdan sonra tehdit mesajları almaya devam ettiğini belirtti.