8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal vefatının 14. yılında Ankarada çeşitli etkinliklerle anılacak. Ülkenin bir çok yerinden otobüslerle vatandaşlar sabahın ilk saatlerinden itibaren Özalı anmak için Ankaraya gelmeye başladı.
Anma programı çervçevesinde ilk olarak Özal için Kocatepe Camiinde mevlit okutulacak. Ardından TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Devlet Bakanı Ali Babacanın da aralarında bulunduğu bir çok kişiye Turgut Özal ödülleri verilecek.
Öte yandan; Ankaralılar bu sabah karla uyandı. Nisan ayının ortasında yağan kar ve havanın soğuk olması Kocatepe Camiinde düzenlenecek olan mevlite katılımı azaltmadı. Erken saatlerden itibaren otobüslerle Ankaraya gelen vatandaşlar Kocateye Camiini doldurmaya başladı.