Toplantıya katılan Şanlıurfalı olan 31 yaşındaki Hamit Eröz, 7 aylık doğan üçüzlerine mama parası istedi. Bir çocuk babası olduğunu belirten baba Eröz, eşinin ikinci doğumunda üçüz doğurduğuna işaret ederek, “Üçüz bebeklerime annelerinin sütü yetmiyor. Bu nedenle mama almamız gerektiği söylendi. Kutusu 30 YTL olan mamalar, iki günde bir bitiyor. Benim kazancım mama giderlerini karşılamaya yetmiyor.” dedi.
Kızlarının şu anda bir aylık olduğunu anlatan Eröz, üçüzlerine en az bir ay daha mama alması gerektiğini söyledi. Gülistan, Rojin ve Helin adlı bebeklerin hikayesini dikkatle dinleyen Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, babaya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan gerekli yardımın yapılması talimatını verdi.
Üçüz babası Valilikten mama yardımı istedi
Üçüz kız bebeklerine anne sütü yetmeyince çareyi Antalya Valiliği'nde bulan baba, Halk Günü'ne katılarak mama yardımı istedi.