Üniversiteli kiza tecavüze yeltendiler

IZMIR - Izmir'in Konak ilçesi Varyant yolundaki agaçlik alanda üniversite ögrencisi bir kiza tecavüze yeltendigi öne sürülen kisinin, kizin karsi koymasi üzerine cep telefonu ve cüzdanini alarak kaçtigi iddia edildi.

Olayin ardindan E.K’nin polise verdigi ifadede, Konak Meydani’nda, Varyant’taki kiz ögrenci yurdunu sordugu bir kisinin kendisini götürübilecegini söylemesi üzerine birlikte yürümeye basladiklarini, agaçlik alana geldiklerinde ise zanlinin kendisine yumruk atarak tecavüze yeltendigini söyledigi ögrenildi.

E.K’nin direnmesi üzerine tecavüze yeltenen zanlinin, çantasindaki cep telefonuyla kredi karti ve kimliklerinin bulundugu cüzdani aldigini, kaçarken 4 metre yüksekligindeki duvardan çimlerin üstüne düsdügünü kaydettigi belirtildi.