EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ARAŞTIRMALARI
Aydın Nazilli İlçe Emniyet Müdürülüğü Asayiş Büro ekipleri, 2000 yılında Balıkesir’in Susurluk ilçesi Beyköy Köyü’nde gerçekleşen bir bebek cinayetini aydınlatmak ve suçlu şahsı yakalamak için çalışmalara başladı. Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın titiz bir şekilde tüm gerekli araştırmaların yapılmasına dair verdiği talimat doğrultusunda, soruşturma hemen hayata geçirildi.
GİZLİ ARAŞTIRMALAR SONUCU TESPİT
Yapılan detaylı ve gizli araştırmalar sonucunda, şüpheli olarak belirlenen D.İ. (38), 11 Ekim 2000 tarihinde iki aylık kardeşi Gülizar bebeği yastıkla boğarak öldürdüğünü ortaya koydu. Yaklaşık iki ay süren incelemeler sonrasında bu kanıtlar netleşti.
Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, şüpheli D.İ.’yi yakaladı. Alınan ifadesinde şüpheli, cinayeti kendisinin işlediğini ve kardeşini yastıkla boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Gözaltına alınan şahıs, gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.