Vali Isik içmesuyu ve yol ihalesini basin önünde yapti

ADIYAMAN - Adiyaman Valisi Halil Isik, 2005 yili yatirim programina alinmayan 11 köyün içmesuyu ve yol ihalesini seffaf bir sekilde kameralar ve basin önünde yapti.

Vali Isik, yaptigi konusmada, 2005 yili yatirim programina alinmayan içmesuyu ve yol sorunlarinin çözümü için Köylerin Altyapisini Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsaminda ihale yaptiklarini söyledi.

2007 yilina kadar Adiyaman’da merkez ve ilçelerinde içme suyu ve yol sorunu bulunan köy birakmamak için yogun çaba sarfettiklerini anlatan Isik, “Bu amaçla 11 köyün ve baglisinin yolu, 4 köy ve baglisinin da içme suyu olmak üzere, tahmini kesif bedeli 387 bin 355.55 YTL tutarindaki 15 isi Merkez Köylere Hizmet Götürme Birligi araciligiyla ihale ettik.” dedi.