Yalçın Koşukavak: “Süper Lig İçin Çalışacağız”

YALÇIN KOŞUKAVAK’IN HEDEFLERİ

ADANA – Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, play-off’a yükseldikleri için duydukları mutluluğu dile getirdi. “Hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmak için oyuncularımla birlikte var gücümüzle çalışacağız. İnşallah bunu da başarırız” şeklinde konuştu. Trendyol 1. Lig’in son haftasında Boluspor, deplasmanda mücadele ettiği Adanaspor’u 7-0 yenerek adını play-off’a yazdırdı.

PLAY-OFF İÇİN HAZIRLIK

Maçın sonrasında gerçekleştirilen basın toplantısında Yalçın Koşukavak, play-off’ta tüm kuvvetleriyle sahada olacağını belirtti. “Çok güzel bir yarış oldu, son haftaya kadar sürdü. Teknik ekip ve oyuncular olarak ne gerekiyorsa büyük bir özveriyle çalıştık ve çok şükür play-off’a kaldık” dedi. Teknik direktör, “İnşallah orada da tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Çünkü herkes üçüncü sıradaki takımı bekliyor. Elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

TAKIMIN ZORLUKLARA RAĞMEN BAŞARISI

Koşukavak, oyuncularını tebrik ederek, “Takım olarak çok zorluklarla uğraştık. Şubat ayından bu yana, yani dört aydır iç saha maçı oynamıyor Boluspor. Buna rağmen gururla, onurla, son düdüğe kadar mücadelemizi verdik. ‘Biz buradayız’ dedik” diye ekledi. Son olarak, Bolu camiasına ve Bolu halkına hayırlı olsun dileklerini ileten Koşukavak, “İnşallah sonu daha da güzel olur. Hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmak için oyuncularımla birlikte var gücümüzle çalışacağız. İnşallah bunu da başarırız” dedi.

ÖNEMLİ

İsrail Ordusu Gazze’ye Saldırıyor

Gazze Şeridi'nde İsrail ordusunun gerçekleştirdiği hava saldırılarında, kadın ve çocuklar da dahil olmak üzere 40 Filistinli hayatını kaybetti. Çok sayıda ev ve barınak tahrip oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Başlıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezon son haftası yarın Türk Telekom ile Beşiktaş Fibabanka karşılaşmasıyla başlayacak. İlk 6 sırayı alan takımlar play-off’a yükselecek.

Daha Fazlası!