Yıldırım’da Yangında Bir Kişi Öldü

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yer alan üç katlı bir binanın çatı katında meydana gelen yangında bir kişi yaşamını yitirdi. Yangın, saat 20.00 civarında, Merkez Mollarap, Onbaşı Çıkmazı Sokak’taki 3 katlı binanın çatı katında başladı. Hızla büyüyen alevlere mahalle sakinleri ilk müdahaleyi yapmadı ve 112 acil servisi arayarak yardım talep etti.

İTFAİYE MÜDAHALESİ VE ÜZÜCÜ BULGU

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken 63 yaşındaki Aysel Açar’ın cansız bedenine balkon kısmında ulaştı. Yangın, itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmaları sayesinde kontrol altına alındı. Açar’ın, olaydan üç ay önce bu adrese taşındığı ve kiracı olarak oturduğu öğrenildi.

KIZI GÖZYAŞLARI İÇİNDE APARTMANA KOŞTU

Acı haberi aldıktan sonra apartmana koşan Aysel Açar’ın kızı, gözyaşları içerisinde olay yerine geldi. Yakınları tarafından teskin edilmeye çalışılan kız, olay yerinden uzaklaştırıldı. Açar’ın cenazesi Bursa Adli Tıp Morguna kaldırıldı ve yangının sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖNEMLİ

Antalya’da NATO Bakanları Toplantısı Yapılıyor

Antalya'da düzenlenen toplantıda NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ve ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Avrupa güvenliğini ve NATO Zirvesi hazırlıklarını görüşecek. Hakan Fidan, Türkiye'nin katkılarına dikkat çekecek.

Türkiye SİBER Güvenlik Kümelenmesi (TSGK) Beş Buluşma Yapıldı

Türkiye'de siber güvenlik alanında kamu ve özel sektörden firmaların katılımıyla 5 farklı buluşma gerçekleştirildi, yerli çözümler geliştirilerek savunma, enerji ve bankacılık gibi sektörlerde işbirlikleri sağlandı.

Daha Fazlası!