Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe karakolluk oldu

İzmir'in Çeşme ilçesinde, tatil yapan sanatçı Yıldız Tilbe, trafikte yol verme meselesi yüzünden öndeki araçtaki sürücüyle tartıştı. Tartışmanın ardından Tilbe karakolluk oldu.

Çeşme'de tatil yapan Yıldız Tilbe, aracıyla seyir halindeyken yol verme meselesi yüzünden önündeki aracın kadın sürücüsüyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen polis, Tilbe ve tartıştığı kişiyi karakola götürdü. Tartışmanın burada da sürmesi üzerine iki taraf birbirlerinden şikayetçi oldu.

Öte yandan Tilbe'nin menajeri Haluk Şentürk olayın trafik kazası olmadığını ve herhangi bir darp olayının yaşanmadığı belirtti. Şentürk, "Yıldız hanım ve münakaşa yaşadığı kişiden şikayetçi oldu. Karşı tarafta şikayetçi oldu. Durum küçük bir tartışmadan ibaret. Darp ve kaza olayı değil" dedi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.