Beşiktaş’tan Galatasaray’a gönderme

Galatasaray derbisi sonrası güveni yerine gelen Beşiktaş’tan deneyimli oyuncu Falcao ile ilgili açıklama geldi.

Beşiktaş’ın Galatasaray’ı Umut Nayir’in golüyle 1-0 yendiği maç sonrası, Vodafone Park hesabından sarı-kırmızılı takıma Falcao göndermesi geldi.

Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasındaki derbi maçta Galatasaray’ı 69. dakikada Umut Nayir’in attığı golle 1-0 mağlup etti. Maç sonunda Beşiktaş Kulübü’nün paylaştığı gönderiyi alıntılan Vodafone Park hesabı, olay bir göndermede bulundu.

“ADMİN UMUT NAYİR SANDIM”
Galatasaraylı taraftarların Radamel Falcao transferi öncesinde olay olan “Admin Falcao sandım” sözüne karşılık Vodafone Park hesabı, “Admin Umut Nayir sandım” diyerek sarı-kırmızılı kulübe göndermede bulundu. Bu twit, Beşiktaşlı taraftarlar tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

TRT

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.