Karabağlar’da dehşet dakikaları: 3 gün süre veriyorum

OĞUL EV SAHİBİNİN KAPISINA DAYANARAK DEHŞET YAŞATTI
Karabağlar ilçesindeki bir apartmanda ev sahibinin oğlu Abdülhamit B. (24), kiracısının kapısına dayanarak dehşet dolu anlar yaşattı. Abdülhamit B. dakikalarca kapıyı tekmeleyip yumruklayarak kiracısını korkuya sürükledi. Ev sahibinin sinirli hareketleri kameralara yansırken, kiracısına “3 gün mühlet veriyorum, evi boşaltın” dediği anlar kaydedildi.

KİRACI HÂLÂ KORKU İÇİNDE
Kiracı Arzu Akbulut (52) ise yaşanan olayın şokunu atlatamadı. Akbulut, “Kapıyı açsaydım bu evden cenazem çıkacaktı” şeklinde konuşarak yaşadığı korkuyu dile getirdi. Ev sahibinin ve annesinin neredeyse yarım saat boyunca kapıyı zorladığını belirten Akbulut, kendisini eve kilitlediğini ve büyük bir korku içinde olduğunu ifade etti. Akbulut, ev sahibinin gitmesini bekledikten sonra polise şikayette bulunduğunu söyledi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Güllü’nün Ölümüyle İlgili Soruşturma Derinleşiyor

Şarkıcı Güllü'nün vefatına yönelik devam eden soruşturmada, kızı da dahil olmak üzere 5 kişi şüpheli olarak ifade vermekte. Savcı, sanıkların gerçeği tam olarak aktarmadığını belirtti.

TFF Mehmet Türkmen’in Hakemlik Kariyerine Sondan Bir Vuruş Yaptı

Futbol Federasyonu, Galatasaray-Samsunspor karşılaşmasında tartışmalara neden olan hakem Mehmet Türkmen hakkında işlem yaptı.

Fenerbahçe Brann’ı 4-0 ile mağlup etti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Norveç temsilcisi Brann'ı 4-0 yenerek puanını 11'e çıkardı. Goller Kerem ve Talisca'dan geldi. Brann, 18'de 10 kişi kaldı.

5’inci Finansın Geleceği Zirvesi Başladı: Şimşek Açıklamalarda Bulundu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul'daki "5'inci Finansın Geleceği Zirvesi ve Para Sohbetleri"nde, enflasyonun tek haneli rakamlara ineceği bir sürece geçileceğini belirtti.

Bulgaristan Hükümeti Protestolar Sonrası İstifa Etti

Bulgaristan'da hükümet, ekonomik sorunlar ve yolsuzlukla mücadeledeki eksiklikler nedeniyle artan protestoların ardından istifa etti. Ülke, euro bölgesine girmeye hazırlanırken erken seçim tartışmaları alevlendi.