“Hakkari’li Kadın Futbol Takımı: Başarı Hikayesi!”

CEMİLE TIMUR’UN KADIN FUTBOLUNA KATKILARI
Hakkari’de Hakkarigücü Spor Kadın Futbol Takımı’nı kurarak Kadınlar Futbol Süper Ligi’ne taşıyan Kulüp Başkanı ve Teknik Direktör Cemile Timur, Kadın Futbolcular Derneği’nin düzenlediği ‘Kristal Ayaklar’ ödül töreninde ‘Kristal altın kalp’ ödülüne layık görüldü. Timur’un, köylerden gelen kız çocuklarını futbolla buluşturarak oluşturduğu takım, 10 yıllık bir sürecin ardından başarılı bir yükseliş elde etti ve 2017-2018 sezonunda Süper Lig’e adım attı. Cemile Timur’un girişimiyle kurulan kulübün altyapısında şu anda 300’e yakın futbolcu yer alıyor.

CANLI YAYINDA PAYLAŞILAN DUYGULAR
Cemile Timur, ödül töreninde yaptığı konuşmada, kadın futboluna olan katkılarının devam edeceğini ve sürekli olarak genç futbolcuların gelişimine destek olmayı hedeflediklerini belirtti. Timur, futbolun hayatında önemli bir yer tuttuğunu ve genç kızları spora teşvik etmenin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Ailesinin kendisine verdiği destekten bahseden Timur, bu süreçte anne ve babasının desteğinin çok kıymetli olduğunu vurguladı.

İLERİYE YÖNELİK HEDEFLER
Süper Lig’e yükseldikleri dönemde annesinin altınlarını satarak takıma transfer sağladıklarını belirten Cemile Timur, ailesinin kendisine verdiği destekle başarılı bir şekilde ilerlediklerini dile getirdi. Timur, futbolun kadınlar için zorlu bir alan olduğunu ancak kararlılıkla ve destekle başarının mümkün olduğunu vurguladı. Gelecekteki hedeflerinden bahseden Timur, şampiyonluk için çalıştıklarını ve ülkelerini en iyi şekilde temsil etmeyi arzuladıklarını ifade etti. Genç kızlara destek olmanın ve onların geleceğine şekil vermenin önemine değinen Timur, sadece kendi çabalarının yeterli olmadığını, toplumun genelinde destekçilere ihtiyaç olduğunu vurguladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.