Kardeşinin Sağlık Durumunu Duyurdu! **’Ölene Dek Kardeşimin Hakkını Arayacağım’**

ALEYNA KALAYCIOĞLU’NDAN KARDESİNE DESTEK

Survivor yarışmasıyla bilinen ve son dönemde müzik kariyeriyle adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medya üzerinden kardeşiyle ilgili bir paylaşım yaptı. Kardeşinin geçirdiği ameliyat sonrası kötüleşen sağlık durumu hakkında sitemde bulunan Kalaycıoğlu, “Ölene dek kardeşimin hakkını arayacağım” dedi.

KARDEŞİ CANSU’NUN SAĞLIK SORUNLARI

Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medya hesabında kardeşi Cansu’nun sağlık durumu hakkında bilgiler vererek, “Şimdi madem hastaneler ve insanların bütün hayatlarını tek hamlesiyle mahvedebilen sözde (!) doktorlardan bahsediyoruz, ben de biraz dışarıdan ne kadar güzel görünse de kardeşime her baktığımdaki iç yaramı anlatayım” şeklinde ifadeler kullandı. Cansu’nun 2013 yılında normal sağlıklı bir birey olduğunu belirten Kalaycıoğlu, kardeşinin kilo kaybetmesine neden olan durumları aktardı.

AİLENİN HASTANE TECRÜBESİ

Kalau, Cansu’yu sürekli tatlı yemek isteği nedeniyle bir haftada verdikleri kilolarla hastaneye götürdüğünü ifade etti. Ancak, iki hastanenin de ilgisiz kaldığını belirtip, “Sonunda annem hemen yanıma gelin Cansu’yu ben götüreceğim dedi. Cansu o kadar zayıflamıştı ki, tanıyamadı” dedi. Cansu’nun sonrasında yoğun bakıma alındığını ve doktorun hatalı teşhis nedeni ile zor duruma düştüğünü aktardı ve “Cansu apar topar yoğun bakıma alındı. Kardeşimin kalbi 70 dakika boyunca durmuştu, her şey için çok geçti” diye ekledi.

ADALET SAVAŞI DEVAM EDİYOR

Kalayıcıoğlu, hukuki süreçlerin uzadığı ve gereken adaletin sağlanmadığına da dikkat çekti. “Türkiye tarihinde ilk defa kardeşimin dosyasında 8 adli tıp raporu bulunmaktadır. Ceza davası 2018 yılında bitmiş olup 3 doktor ve hastane taksirle adam yaralamaktan cezaları kesinleşmiştir” ifadeleriyle söze başlayan Kalaycıoğlu, “Ancak kardeşimin ömür boyu alması gereken sağlık hizmetleri konusunda hâlâ sorunlar yaşıyoruz” dedi. Kalaycıoğlu, kardeşinin hakkını yemiş olanları esefle kınadı ve konunun takipçisi olacağını dile getirdi. “Kardeşimi bu hale getiren herkes, yaşadığımız onca acıyı yaşasın” diye vurguladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.