Eyüpspor’da Protesto Hazırlığı Var!

SÜPER LİG’DE KRİTİK MAÇ YAKLAŞIYOR

Süper Lig’in 33. hafta mücadelesinde Eyüpspor, lider Galatasaray ile karşılaşacak. Müsabaka, 27 Nisan Pazar akşamı saat 19.00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda gerçekleştirecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde kulüpte bazı sıcak gelişmeler yaşanıyor.

HT Spor’un haberine göre, Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü üstlendiği Eyüpspor’da futbolculara bir süredir ödeme yapılmadığı bildiriliyor. Kulübün oyuncularının maaşlarının yanı sıra primlerin de oldukça geç bir şekilde hesaplara yatırıldığı belirtiliyor.

Bu olumsuz durum nedeniyle bazı futbolcuların sıkıntı yaşadığı ve antrenmana çıkmayarak tepkilerini gösterebileceği ifade ediliyor. Bu durum, takımın konsantrasyonunu ve maça hazırlığını etkileyebilir.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Danla Bilic’ten Uyuşturucu Soruşturması Açıklaması Geldi

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan Danla Bilic, sosyal medya üzerinden "Devletim test istemiş, vermez miyiz?" diyerek yaşananları gündeme getirdi.

Türkan Şoray İyilik Korosu ile Mersin’de Sahne Aldı

Yeşilçam'ın ikonik isimlerinden Türkan Şoray, uzun bir aradan sonra Mersin'de "İyilik Korosu" ile performans sergiledi.

Levent Gültekin Gözaltına Alındı: Halkı Yanıltıcı Bilgi Suçlaması

Gazeteci Levent Gültekin, 17 Aralık'ta sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. İfadesinde, yayımladığı bilgilerin siyasi yorumdan ibaret olduğunu savundu.

RTÜK’ten HBO Max’in Jasmine Dizisine Cezalı Karar

RTÜK, müstehcen içerikleri nedeniyle Jasmine dizisine ağır para cezası ve katalogdan çıkarma yaptığını duyurdu.

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.