Adnan Oktar Kara Paradan Beraat Etti

YENİDEN YARGILAMA SONUCUNDA KARAR BELİ RLENDİ

Adnan Oktar’ın da dahil olduğu kara para aklama ve nitelikli dolandırıcılık davasında yapılan yeniden yargılama sonuçlandı. İstanbul Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmaya Adnan Oktar ve 16 sanık ile onların avukatları katıldı. Bazı sanıklar duruşmaya Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlantı sağladı. Oktar duruşmada yaptığı savunmada, “Bize yapılan suçlamalar Ekrem İmamoğlu’nun olayından çok daha samimiyetsiz. Göreceksiniz itirafçı sayısı da artacak bize yapılanın aynısı yapılacak.” şeklinde konuştu.

BİR MEHDİ ADAYI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Mehdilik iddiasında bulunmadığını belirten Oktar, Türkiye’de birçok mehdi adayı olduğunu ifade etti. “Bir gün çıkıp mehdilik ilan edeceğimi düşünüyorlar. Gerçek mehdiyi hapis etsen de güçlenir. Mehdi korkulacak bir şey değildir. Beni görevlendirirseniz İsrail ile Filistin’in arasını bulurum.” sözleriyle görüşlerini destekledi.

KADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

Kadın cinayetlerini durdurabileceğini iddia eden Adnan Oktar, “Birbirinden güzel nur gibi kadınlar her gün öldürülüyor. Türkiye de büyük bir sevgi sorunu var, bunu hükümet yapamaz. Dekolte giyen, dans eden ve neşeli insanların da Müslüman olabileceğini gösterdim. Kadınların bana olan sevgisi çok kıskanıldı.” açıklamasında bulundu.

MAHKEME BERAT KARARINI VERDİ

Mahkeme heyeti, Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu 13 sanık hakkında sanıklara yüklenen fiillerin kanunda suç olarak tanımlanmadığı gerekçesiyle beraat kararı verdi. Ayrıca üç sanık hakkında ise suçun yasal unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle beraat hükmü verildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Beşiktaş Genç Yıldızla Transfer Görüşmelerine Başladı

Hollanda Eredivisie takımı Groningen'de dikkat çeken Stije Resink'e, İstanbul'un büyük bir futbol kulübünden transfer teklifi geldi.

Epstein Soruşturmaları İçin 13 Binden Fazla Belge Açıklandı

ABD Adalet Bakanlığı, Jeffrey Epstein'in dosyalarının ilk kısmını yayımladı. Yayınlanan belgelerde Bill Clinton ve Michael Jackson'a ait sansürsüz fotoğraflar dikkat çekti.

Erzincan’da Yetersiz Kar Kalınlığı Sorunları Artıyor

Türkiye'deki kayak merkezleri arasında en çok kar, 55 santimetre ile Palandöken’de kaydedildi. Ergan Dağı'ndaki kar kalınlığı ise sadece 2 santimetre olarak belirlendi.

Türk Telekom’dan Espor Alanında Yeni Destek

Türk Telekom, sporcu desteklerini sürdürüyor. Yerli sosyal medya platformu Yaay, eTürkiye Kupası'nın isim sponsoru oldu; turnuva 29 Aralık-20 Ocak'ta Riva'da düzenlenecek.

ABD Yaptırımları Maduro Ailesini Hedef Alıyor

ABD, Venezuela'nın Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro'ya yakın 7 kişinin mal varlığını dondurup yaptırım kararı aldı.