POLİS İHBARI İLE BAŞLAYAN DRAM
Önceki akşam, Saliha Karayaka’nın (60) evinden gelen tartışma sesleri üzerine komşuları durumu polise bildiriyor. İhbar sonrasında eve gelen polis, Karayaka’nın aile içi bir anlaşmazlık yaşadığını ve şikayetçi olmadığını aktardığını öğreniyor. Ancak, polis binadan ayrılmak üzereyken yeniden tartışma sesleri yükseliyor. Bu gelişme üzerine polise geri dönen ekip, kapının açılmaması üzerine itfaiyeden yardım talep ediyor.
KORKUNÇ SEYİR
İtfaiye ekipleri kapıyı açtığında, Saliha Karayaka’yı vücuduna bıçak darbeleri almış bir halde kanlar içinde buluyor. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor. Olayın ardından, Saliha Karayaka’yı katleden M.K. (28) gözaltına alınıyor. Yapılan inceleme sonucunda M.K.’nın 1.40 promil alkollü olduğu ve toplamda 27 suç kaydının bulunduğu, bunlardan 7’sinin uyuşturucu ile ilgili olduğu belirleniyor.
Saliha Karayaka’nın daha önceden eşini kaybettiği öğreniliyor. Kadının cenazesi dün toprağa verildi. Oğlu M.K. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderiliyor. Bu trajik olay, aile içindeki sorunların ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.
then "Add to Home Screen"