Malatya’da Sağanak Yağışlar Başladı

SAĞANAK YAĞIŞ MALATYA’DA YAŞAM KOŞULLARINI ETKİLEDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan ‘sarı kodlu’ uyarının hemen ardından Malatya’da etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz hale getirdi. Öğleden sonra hem kent merkezi hem de bazı ilçelerde başlayan yağışlarla birlikte, birçok cadde ve yol sular altında kaldı. Su birikintilerinin oluştuğu sokaklarda araç yoğunluğu da artış gösterdi.

ARAÇLAR KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE İLERLEDİ

Malatya’nın caddeleri ve sokaklarında araçlar kontrollü bir şekilde ilerlemeye çalışırken, bazı kent sakinleri sağanaktan korunmak için otobüs durakları ve iş yerlerine sığındı. Kentteki sağanak yağış, aralıklarla devam ediyor. Diğer yandan, su birikintilerinin meydana geldiği cadde ve sokaklarda mahsur kalan araçlar, itfaiye ve belediye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Balıkesir’de Köprüden Uçan Araçta İki Yaralı

Balıkesir'de bir otomobilin köprüden düşmesi sonucu sürücü ve yolcu ağır yaralandı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kocaeli İzmit’te Silahlı Kavga: 1’i Ağır Yaralı

Kocaeli'de meydana gelen silahlı çatışmada, iki grup arasında çıkan tartışma sonucunda bir kişi ağır olmak üzere üç kişi yaralandı.

Muş’ta Eş Zamanlı Operasyonda Kaçak Silah ve Eserler Ele Geçirildi

Muş'ta düzenlenen operasyonda, 7 adreste silah, mühimmat ve tarihi eser bulundu. Olayla ilgili 7 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

PSG Penaltılarla FIFA Kıtalararası Kupa’yı Kazandı

FIFA Kıtalararası Kupa finalinde Flamengo ile Paris Saint-Germain normal sürede ve uzatmada 1-1 berabere kalırken, PSG penaltı atışlarında 2-1 galip gelerek kupayı kazandı.

Kilis’teki 2025 Yılı Saha Tatbikatı Başarıyla Gerçekleşti

Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen deprem tatbikatında, enkaz altında kalanların kurtarılması için yapılan müdahale çalışmaları etkileyici bir simülasyonla gerçekleştirildi.