Savcılık, Mattia’nın Ailesini Tehdit Edenleri İstedi

İSTANBUL’DA MATTIYA AHMET MİNGUZZİ DAVASI

İstanbul Kadıköy’de bıçaklanarak hayatını kaybeden 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesine sosyal medya üzerinden tehdit ve hakaret eden iki sanık hakkında savcılık tahliye talep etti. Dava sürecinde mahkeme, bir sanığın serbest bırakılmasına, diğerinin ise tutukluluk halinin sürmesine karar verdi ve duruşmayı ertelerken gelişmeleri izledi.

IDDIANAMEDE SANIKLARA YÜKLENEN SUÇLAMALAR

İddianamede yer alan bilgilere göre, sanık B. A. için “Birden fazla kişi ile birlikte tehdit” ve “Suçu ve suçluyu övme” maddelerinden 2 yıl ile 7 yıl arasında hapis cezası istenirken, sanık Ç. D. için ise “Birden fazla kişi ile birlikte tehdit” ve “Hakaret” suçlarından 2 yıl 3 ay ile 7 yıl arasında hapis cezası talep edildi. Bu durum, davanın gidişatını etkileyen önemli bir gelişme oldu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.

Safranbolu’nun Tarihi Konağına Ödül Töreni Düzenlendi

Safranbolu'da restore edilen Rauf Beyler Evi, 'Sürdürülebilir Koruma' ödülünü kazandı. Bu ödül, yapılan restorasyon uygulamasının başarısını onurlandırıyor.

Tofaş Tırla Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Hatay'da bir Tofaş otomobili, tırla çarpışarak ikiye bölündü; sürücü yaralandı.

Kayseri’de Atölyede Meydana Gelen Yangın Kontrol Altına Alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki masa sandalye atölyesinde çıkan yangın, müdahale eden ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Boş Apartmanda Yangın: Çatıya Sıçradı

Edirne'de bir apartmanın çatısında yangın meydana geldi. Olay, çevrede paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.