Emre Belözoğlu, Antalyaspor’a Veda Etti

ONVO ANTALYASPOR’DAN AYRILDI

Trendyol Süper Lig takımını yöneten Emre Belözoğlu, Onvo Antalyaspor ile yollarını ayırdığını duyurdu. 14 Ocak’ta göreve başlayarak takımın başında 20 maça çıkan Belözoğlu, 1.15’lik puan ortalamasıyla bu dönemi tamamladı.

DUYGUSAL VEDA

Resmi sosyal medya hesabından duyuruda bulunan 44 yaşındaki teknik direktör, “Sevgili Antalya şehri ve kıymetli Antalyaspor taraftarı; Geldiğim günden itibaren bize gösterilen sevginin, ilgi alakanın benim için çok özel bir yeri olacak,” ifadeleriyle duygularını aktardı. Şiirsel bir alıntı ile söze başlayan Belözoğlu, “Sporculuk ve teknik adamlık dönemlerimde hep bakmam gereken yerin burası olduğunu gördüm,” dedi.

GELECEK DÜZENLEMELERİ

Belözoğlu, görev süresi boyunca ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterdiklerini belirtti. “İmkanlarımız çerçevesinde takım olarak en iyi mücadeleyle karşılığını aldığımız bir sezonu tamamladık ve hemen yeni sezon planlamasına başladık,” diyen teknik direktör, gelecek sezon için yaşanan gerçeklerin görevine devam etmesini engellediğini belirtti.

TEŞEKKÜRLER VE GÜLE GÜLE

Belözoğlu, kulübün iç dinamiklerine duyduğu saygı nedeniyle ayrılma kararıyla ilgili daha fazla bilgi vermedi. “Her türlü zorluğa rağmen bize destek olan fedakarca çalışan tesis personelimize, tüm teknik ekibime, kaptanımız Veysel başta olmak üzere tüm oyuncu kardeşlerime, bize inanan Başkanımız Sinan Boztepe’ye ve değerli yöneticilerimize, kıymetli valimiz Hulusi Şahin’e teşekkür ediyorum,” dedi. Son olarak, “Artık önemli olan Antalya şehrinin bir ve beraber olarak tüm yapısı, dinamikleri ile harekete geçmesidir,” diyerek veda etti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Danla Bilic’ten Uyuşturucu Soruşturması Açıklaması Geldi

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan Danla Bilic, sosyal medya üzerinden "Devletim test istemiş, vermez miyiz?" diyerek yaşananları gündeme getirdi.

Türkan Şoray İyilik Korosu ile Mersin’de Sahne Aldı

Yeşilçam'ın ikonik isimlerinden Türkan Şoray, uzun bir aradan sonra Mersin'de "İyilik Korosu" ile performans sergiledi.

Levent Gültekin Gözaltına Alındı: Halkı Yanıltıcı Bilgi Suçlaması

Gazeteci Levent Gültekin, 17 Aralık'ta sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. İfadesinde, yayımladığı bilgilerin siyasi yorumdan ibaret olduğunu savundu.

RTÜK’ten HBO Max’in Jasmine Dizisine Cezalı Karar

RTÜK, müstehcen içerikleri nedeniyle Jasmine dizisine ağır para cezası ve katalogdan çıkarma yaptığını duyurdu.

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.