Bakanlık Duyurdu: 469 Sürekli İşçi Alınıyor

İŞÇİ ALIMI DUYURUSU

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki işletmelere toplamda 469 sürekli işçi alımı yapılacağı ifade ediliyor. Konuya ilişkin Bakanlık tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde aktarılıyor: “Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı; Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’ne 110, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü’ne 39, Emet Bor İşletme Müdürlüğü’ne 106, Kırka Bor İşletme Müdürlüğü’ne 214 olmak üzere toplam 469 sürekli işçi alımı yapılacaktır.”

BAŞVURU TARİHİ

Açıklamada yer alan bilgilere göre, başvurular 7 Temmuz 2025 tarihinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden başlayacak. Alım sürecine ait detayların netleştirilmesi ve başvuru yöntemleri, süreç ilerledikçe daha fazla paylaşılacak.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Balıkesir’de Köprüden Uçan Araçta İki Yaralı

Balıkesir'de bir otomobilin köprüden düşmesi sonucu sürücü ve yolcu ağır yaralandı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kocaeli İzmit’te Silahlı Kavga: 1’i Ağır Yaralı

Kocaeli'de meydana gelen silahlı çatışmada, iki grup arasında çıkan tartışma sonucunda bir kişi ağır olmak üzere üç kişi yaralandı.

Muş’ta Eş Zamanlı Operasyonda Kaçak Silah ve Eserler Ele Geçirildi

Muş'ta düzenlenen operasyonda, 7 adreste silah, mühimmat ve tarihi eser bulundu. Olayla ilgili 7 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

PSG Penaltılarla FIFA Kıtalararası Kupa’yı Kazandı

FIFA Kıtalararası Kupa finalinde Flamengo ile Paris Saint-Germain normal sürede ve uzatmada 1-1 berabere kalırken, PSG penaltı atışlarında 2-1 galip gelerek kupayı kazandı.

Kilis’teki 2025 Yılı Saha Tatbikatı Başarıyla Gerçekleşti

Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen deprem tatbikatında, enkaz altında kalanların kurtarılması için yapılan müdahale çalışmaları etkileyici bir simülasyonla gerçekleştirildi.