Somali’de Askeri Helikopter Düştü

DÜŞEN HELİKOPTERİN OLAYI

Somali’de, Afrika Birliği Destek ve İstikrar Misyonu’nda görev yapan bir helikopter, Aden Adde Uluslararası Havalimanı’nda iniş esnasında düştü. Uganda’ya ait olduğu belirtilen helikopter, kaza sonrası alev topuna döndü.

KAZADA BULUNAN KİŞİLER

Düşen helikopterde toplamda 8 kişi yer alıyordu. Uganda askeri sözcüsü, kazanın ardından 3 personelin hayatta kaldığını açıkladı. Diğer 5 kişinin durumu hakkında henüz kesin bir bilgi olmadığı, yangının tamamen söndükten sonra netleşeceği ifade edildi.

Somali’deki Afrika Birliği Destek ve İstikrar Misyonu, terör örgütü Eş-Şebab ile mücadelesi kapsamında 11 binden fazla personel barındırıyor. Bu durum, kazanın arka planında olabilecek terör saldırısı ihtimallerine olan dikkati artırıyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Altın Fiyatlarında Son Gelişmeler Ve Güncel Değerler

Gram altın, güne 5.955 TL'den başladı ve fiyatların 5.975 TL'ye yükseldiği gözlemlendi. İşlemde tepe noktaya yaklaşma dikkat çekti.

Hackerların Pornhub Premium Verilerine Erişimi İddiası

Bir hacker grubu, Pornhub'ın premium kullanıcılarının izleme ve arama geçmişi verilerini ele geçirdi. Saldırının 2021 öncesine dayanabileceği ifade ediliyor.

Balıkesir’de Köprüden Uçan Araçta İki Yaralı

Balıkesir'de bir otomobilin köprüden düşmesi sonucu sürücü ve yolcu ağır yaralandı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kocaeli İzmit’te Silahlı Kavga: 1’i Ağır Yaralı

Kocaeli'de meydana gelen silahlı çatışmada, iki grup arasında çıkan tartışma sonucunda bir kişi ağır olmak üzere üç kişi yaralandı.

Muş’ta Eş Zamanlı Operasyonda Kaçak Silah ve Eserler Ele Geçirildi

Muş'ta düzenlenen operasyonda, 7 adreste silah, mühimmat ve tarihi eser bulundu. Olayla ilgili 7 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.