Galatasaray, Mile Svilar’la görüşüyor

GALATASARAY’IN KALECİ ARAYIŞLARI

Fernando Muslera’nın ayrılığının ardından kaleci arayışlarını devam ettiren Galatasaray’da önemli bir gelişme yaşandı. İtalya basınından La Repubblica’nın haberine göre, Galatasaray, Roma takımında forma giyen kaleci Mile Svilar için transfer çalışmaları başlattı. Sarı-kırmızılı ekip, Belçikalı kaleciye yıllık 6 milyon euro net maaş teklif ediyor.

MİLE SVILAR İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Haberde, Galatasaray’ın şu anda Roma ile resmi bir temas kurmadığına, ancak oyuncunun temsilcileriyle doğrudan iletişim kurduğuna yer veriliyor. Sarı-kırmızılı yönetim, bu transfer için ciddi bir hazırlık süreci yürütüyor. Mile Svilar, geride kalan sezonda Roma’nın kalesinde güvenilir bir performans sergiledi.

2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç kalecinin performansı, Serie A’da olumlu yorumlar aldı. Ayrıca, Roma’nın oyuncuyu takımda tutmak istediği de ifade ediliyor. Bu durum, Galatasaray’ın transfer çalışmalarını etkileyebilecek bir faktör olarak öne çıkıyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Balıkesir’de Köprüden Uçan Araçta İki Yaralı

Balıkesir'de bir otomobilin köprüden düşmesi sonucu sürücü ve yolcu ağır yaralandı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kocaeli İzmit’te Silahlı Kavga: 1’i Ağır Yaralı

Kocaeli'de meydana gelen silahlı çatışmada, iki grup arasında çıkan tartışma sonucunda bir kişi ağır olmak üzere üç kişi yaralandı.

Muş’ta Eş Zamanlı Operasyonda Kaçak Silah ve Eserler Ele Geçirildi

Muş'ta düzenlenen operasyonda, 7 adreste silah, mühimmat ve tarihi eser bulundu. Olayla ilgili 7 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

PSG Penaltılarla FIFA Kıtalararası Kupa’yı Kazandı

FIFA Kıtalararası Kupa finalinde Flamengo ile Paris Saint-Germain normal sürede ve uzatmada 1-1 berabere kalırken, PSG penaltı atışlarında 2-1 galip gelerek kupayı kazandı.

Kilis’teki 2025 Yılı Saha Tatbikatı Başarıyla Gerçekleşti

Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen deprem tatbikatında, enkaz altında kalanların kurtarılması için yapılan müdahale çalışmaları etkileyici bir simülasyonla gerçekleştirildi.