TRANSFER HAREKETLİLİĞİ DEVAM EDİYOR
Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, transfer konusunda yoğun bir tempo içerisinde. Leroy Sane ile transfer dönemine başlangıç yapan sarı-kırmızılılar, Victor Osimhen takviyesi için de çabalarını sürdürüyor. Fernando Muslera’nın takımdan ayrılmasının ardından yeni bir kaleci transfer etme hedefi doğrultusunda Galatasaray, Barcelona’nın kalecisi Marc-Andre ter Stegen ile ilgileniyor.
TECRÜBELİ İSİMDEN GÖRÜŞLER
Galatasaray’ın transfer gündemindeki deneyimli kaleci için efsane futbolcu Lothar Matthaus’tan önemli değerlendirmeler geldi. Matthaus, Bild’e verdiği demeçte, “Bence ter Stegen artık Barcelona’da forma şansı bulamayacak. Eğer Dünya Kupası’nda oynamak istiyorsa düzenli olarak sahada yer almalı. Transfer olmalı” şeklinde düşüncelerini aktardı.
AÇIKLAMALAR DEVAM EDİYOR
Matthaus, tecrübeli kalecinin Barcelona’daki kariyerine de dikkat çekti. “Marc-Andre ter Stegen’i anlıyorum. İyi bir performans sergiledi, kaptanlık yaptı ve Barcelona’da güzel bir hayatı var. Fakat Barcelona’nın farklı planları olduğunu kabul etmesi gerekiyor” açıklamasında bulundu.
PERFORMANS DETAYLARI
33 yaşındaki kaleci, geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla sadece 9 maçta görev aldı ve 11 gol yedi. Ter Stegen, aynı zamanda 1 kez de kalesini gole kapatma başarısını gösterdi.
then "Add to Home Screen"