Gençlere Destek İçin 19 Firma Katıldı

AİLE VE GENÇLİK FONU BAĞLAMINDA GERÇEKLEŞEN DESTEKLER

Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi, Aile ve Gençlik Fonu çerçevesinde genç çiftlerin evlilik süreçlerini hem ekonomik hem de sosyal açıdan desteklemeye devam ediyor. Proje dahilinde, 150 bin TL tutarındaki, 48 ay vadeli ve iki yıl geri ödemesiz faizsiz kredi sunuluyor. Bunun yanında, alışverişlerde sağlanan indirim fırsatları da genişletildi. 30 Nisan’da imzalanan Aile ve Gençlik Fonu İndirim Protokolleri ile yerel düzeyde 1.098 firma ve ulusal düzeyde 39 marka, genç çiftlere özel indirimler sunuyor.

Yeni katılan toplam 19 ulusal firma arasında Alfemo, Armis Yatak, Bambi, Divanev, Dizayno Home, Doqu Home, DS Damat, Enza, Gümüşsuyu, Gündoğdu Mobilya, Hatemoğlu, Kilim, Ndesign, Puffy, Saray Halı, Storish, Trendyol, Weltew ve Yataş Bedding yer alıyor. Bu markalar, genç evlenecek çiftlere yönelik özel indirimler sağlıyor.

MARKALARIN SUNDUĞU İNDİRİMLER

Vestel, belirli ürünlerde net yüzde 30 indirim sunuyor. Bellona, seçili ürünlerde tüm indirimlere ek yüzde 10 indirim sunarken, İstikbal ve Mondihome da benzer şekilde yüzde 10 ek indirim sağlıyor. Arçelik ve Beko ise seçili ürünlerde her bir ürün için 5.000 TL indirim veriyor. Hepsiburada, 30.000 TL ve üzerindeki alışverişlerde yüzde 10 indirim getiriyor. Kütahya Porselen, seçili ürünlerde tüm indirimlere ek yüzde 20 indirim uyguluyor. Modalife yüzde 5, Karaca yüzde 15, Kelebek, Doğtaş, ve Lova Yatak ise yüzde 10 ek indirim sağlarken, English Home yüzde 20 indirim sunuyor. Fakir, seçili ürünlerde yüzde 35 indirim fırsatı sunarken, Adore yüzde 7, Hatemoğlu yüzde 35 ve TÜMBİR yüzde 20 indirim vermekte. Damat – Tween ise yüzde 15, Kip tüm ürünlerde yüzde 30 indirim sunuyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.