Ankara’da Eşini Öldürdü, Çocukları Yanındaydı

KAN DONDURAN CİNAYET ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİ

Ankara’nın Keçiören ilçesinde, Sancaktepe Mahallesi Sivaslılar Caddesi üzerindeki bir apartman dairesinde akşam saat 18.00 civarında endişe verici bir cinayet vakası yaşandı. İddialara göre, 53 yaşındaki Hüseyin Ü., boşanma sürecindeki eşi 42 yaşındaki Müesser Ü.’nün yaşadığı eve gitti.

ÇİFT ARASINDA HENÜZ BİLİNMEYEN NEDENLE KAVGA BAŞLADI

Olay esnasında, çift arasında bilinmeyen bir nedene dayalı bir tartışma çıktı. Hüseyin Ü., çocuklarının da evde bulunduğu bir ortamda eşi Müesser Ü.’ye tabancayla ateş etti. Sonrasında, kendisini polise ihbar eden Hüseyin Ü., eşini öldürdüğünü bildirdi.

HÜSEYİN Ü. SİLAHLA BİRLİKTE YAKALANDI

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yapılan kontroller sonucunda, hayatını kaybeden Müesser Ü.’nün cenazesi, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Hüseyin Ü.’yü suç aleti silahı ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirilen Hüseyin Ü. hakkında olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma açıldığı belirtildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Sındırgı’da Kontrollü Yıkım Süreci Devam Ediyor

Sındırgı'da 27 Ekim'de gerçekleşen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından, ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

İzmit’te Okul Penceresinden Düşen Öğrenci Ağır Yaralandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde 15 yaşındaki bir öğrenci, 3. kattan düşerek ciddi şekilde yaralandı.

Hava Kirliliğiyle Mücadelede Yeni Önlemler Alındı

Keşan'da hava kalitesinin düşmesi nedeniyle yeni tedbirler alındı. Kömür yakımı yasaklandı, giriş denetim altına alındı ve kaloriferlerin belirli saatlerde yanması sağlandı.

Kayseri’de Hırdavatçı Bıçaklama Olayı Yaşandı

Kayseri'de psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir hırdavatçı, sokakta karşılaştığı üç kişiyi bıçakla yaralayarak panik yarattı. Olayın detayları araştırılıyor.

Ahmed El Ahmed’in Kahramanlığı: Sol Kolunu Kaybedebilir

Bondi Plajı'ndaki Hanuka kutlamalarındaki saldırıda cesur bir manav, saldırganın silahını etkisiz hale getirdi. Suriye asıllı Ahmed el Ahmed, ameliyattan sonra kritik durumdan kurtuldu.