GALATASARAY’IN EYÜPSPOR GALİBİYETİ
Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, Eyüpspor karşısında deplasmanda 2-0 galip geldi. Sarı-kırmızılı ekibin gollerini Mauro Icardi ve Yunus Akgün kaydetti. Galatasaray’ın yeni transferi Leroy Sane, bu mücadelenin başlangıcında ilk 11’de yer aldı ancak 69. dakikada Ahmed Kutucu’nun yerine oyundan alındı.
SANE’YE YÖNELTİLEN ELEŞTİRİLER
Maç sonrası NOW Spor ekranlarında görüşlerini aktaran Volkan Demirel, Sane’nin performansını eleştirdi. Demirel, “Sane bence Süper Lig’e uygun bir oyuncu değil. Türkiye’de rahat hareket ettirmezler. O biraz topla beceri göstermeye çalışan bir oyuncu iş yapmaktansa” şeklinde konuştu. Süper Lig’in fiziksel yapısına vurgu yaparak, “Sane ‘Ben topla bir şeyler yapabiliyorum’ diye düşünüyor ama Süper Lig’de basıyorlar iki kişi. Alan bulamazsın, alan yok. Ben sol bek oyuncusuyum, Sane var karşımda, o alanı vermem ona” ifadesini kullandı.
DURUMUNUN TAKİP EDİLECEĞİ GÜNDEMDE
Sane’nin fiziksel anlamda yeterince hazır olmadığına değinen Demirel, “Biraz sert oldun mu… Sane bence biraz yumuşak bir oyuncu. Alan bulursa gider, alan bulamazsa zor” yorumunu yaptı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Sane’yi gelecekte nasıl değerlendireceği ve oyuncunun fiziksel gelişimi ile Süper Lig temposuna uyum sağlaması dikkatle izlenecek.
then "Add to Home Screen"