NETANYAHU’NUN SÖZLERİNE TEPKİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden Netanyahu’nun yaptığı açıklamalara karşı sert bir tepki gösterdi. Çelik, paylaşımında saldırıları kesin bir dille kınayarak, “Soykırım şebekesinin başkanı Netanyahu’nun Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan sözleri yok hükmündedir” ifadelerini kullandı.
KUDÜS İLE İLGİLİ HEZİYANLAR
Çelik, Netanyahu’nun, insanlığın ortak değeri olan Kudüs’ü sahiplenmeye yönelik düşüncelerinin “hezeyan” olduğunu vurguladı ve bunun insanlığın değerlerine karşı bir düşmanlık olduğunu belirtti. Ayrıca, bu sözlerin insanlık düşmanı fanatizmin yeni bir soykırımcı suçunu oluşturduğunu aktardı.
İNSANLIK İTTİFAKI ÜZERİNE VURGU
Çelik, “İnsanlık, bu şebekenin tehdidi altındadır” diyerek, böyle bir duruma karşı verilecek cevabın bir insanlık ittifakının yanıtı olması gerektiğinin altını çizdi.
then "Add to Home Screen"