Beşiktaş’ta sakatlık alarmı Beşiktaş, Atalanta’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı El Bilal Toure’nin sakatlığı nedeniyle sarsıldı. Siyah-beyazlı kulübün açıklamasında, Malili hücumcunun uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiği bilgisi verildi. Yapılan sağlık değerlendirmesinin ardından futbolcunun durumu Mali Milli Takımı yetkililerine bildirildi ve tedavisine İstanbul’da başlanıldığı kaydedildi.
DÖNÜŞ TARİHİ BELİ OLDU
Milliyet gazetesinde yer alan bilgilere göre, El Bilal Toure’nin sahalardan 3 hafta uzak kalması bekleniyor. 24 yaşındaki futbolcu bu süreçte Gençlerbirliği, Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarını kaçıracak. Ancak kulüp içindeki kaynaklar, Toure’nin 2 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine yetişme ihtimalinin bulunduğunu belirtiyor.
Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş’ta hücum hattındaki sakatlıklar ve form düşüklükleri nedeniyle Toure’nin dönüşü büyük önem taşıyor. Derbide sahada olması halinde, siyah-beyazlı ekip ön alanda daha etkili bir oyun anlayışı sergileyebilecek. Teknik heyet, oyuncunun bireysel antrenmanlarını dikkatle takip ediyor.
then "Add to Home Screen"