Beşiktaş, Fenerbahçe Karşısında 10 Kişi Kaldı

Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig’in 11. hafta maçında birbirine rakip oldu. Dolmabahçe’de gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi Beşiktaş, bir futbolcusunu kaybetti.

KIRMIZI KART VAR UYARISIYLA GELDİ 26. dakikada Orkun, orta sahada Edson Alvarez’e yaptığı sert müdahale sonrası VAR uyarısıyla hakem Ali Yılmaz tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu sezon siyah-beyazlı formayla ligde 10 müsabakada görev alan 24 yaşındaki futbolcu, daha önce 5. haftadaki Başakşehir karşısında da kırmızı kart görmüştü.

SERGEN YALÇIN DA KIRMIZI GÖRDÜ Orkun’un kırmızı kart görmesinin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sinirlenerek sahaya girdi ve su şişesine tekme attı. Bu davranışı sonucu Yalçın da kırmızı kartla cezalandırıldı, ardından hakem Ali Yılmaz’a itirazlarda bulundu. 52 yaşındaki teknik adam, görevliler tarafından sakinleştirilerek daha sonra tribüne gönderildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Trendyol Süper Lig’de 15. Hafta Heyecanı Yaşanıyor

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ve Gaziantep FK ile Alanyaspor ve Antalyaspor maçları öncesi, üst sıralarda heyecan yaratan 7 mücadele tamamlandı.

Serdar Dursun Bahis Skandalına İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Kocaelispor'un forvet oyuncusu Serdar Dursun, Kasımpaşa ile oynanan maçın ardından konuşarak düşüncelerini paylaştı.

Van’ın Tuşba İlçesinde 4,6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Tuşba'da 4,6 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Bölgedeki sarsıntı, halk arasında endişeye yol açtı.

Trabzonspor Göztepe’yi Deplasmanda 2-1 Mağlup Etti

Trabzonspor, Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Göztepe'yi 2-1 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. Galibiyet gollerini Ernest Muçi kaydetti. Göztepe'nin golü ise Dennis'ten geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran Aynı İddialara Yanıt Verdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bazı iddiaların asılsız olduğunu ve Erdoğan'ın bu konularla ilgisinin bulunmadığını açıkladı.