Ankara’da Engelli Çocuğa Yıllarca Cehennem Hayatı Yaşatıldı

Ankara’da üzücü bir çocuk istismarı olayı gün yüzüne çıktı. 11 yaşındaki engelli bir çocuğun, amcası tarafından yıllarca güvercin kümesinde yaşatıldığı tespit edildi.

VİCDANSIZLIĞI BU KADARI PES DEDİRTTİ

Belden aşağısı felç olan çocuğun annesinin başka biriyle evlenip evi terk ettiği, babasının ise hayatını kaybettiği öğrenildi. Çocuğun uzun bir süre kümeste tutulduğunu fark eden komşular, durumu yetkililere bildirerek yardım talep etti.

CANİ AMCA KAÇTI

İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Ancak çocuğun amcası, olay yerinden kaçmayı başardı. Bu şahsı bulmak için arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

Olayın duyulmasının ardından sosyal medyada büyük bir tepki patlak verdi. “Ankara Abisi” olarak bilinen bir sosyal medya fenomeni, çocuğa destek vereceğini açıkladı ve gerekli yardım süreçlerinin başlatıldığını duyurdu. Çocuğun sağlık kontrollerinin yapılabilmesi ve güvenli bir ortama yerleştirilmesi amacıyla ilgili kurumlar ile koordineli bir çalışma yürütüldüğü ifade edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı engelli çocuğa sahip çıktı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Obruk Barajı Gölünde Cansız Bedene Ulaşıldı

Çorum'un Oğuzlar ilçesinde iki gündür kayıp olan 59 yaşındaki Yılmaz Erdem'in cesedi Obruk Barajı gölünde bulundu.

Kardeşiyle Birlikte Arkadaşını Bıçaklayan Tutuklandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde Tuğçe Y. ve kardeşi, 35 yaşındaki arkadaşlarını bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtılar. Tuğçe gözaltına alındı, kardeşi için arama devam ediyor.

Galatasaray’da Samsunspor Maçı İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Galatasaray, Süper Lig'deki Samsunspor maçı öncesi Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Bursa’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

İnegöl'de motosikletle otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı. Olay, yokuş aşağı kayarak meydana geldi.

Beykoz’da Dron Destekli Trafik Denetimi Gerçekleştirildi

Beykoz'da iki gün süren dron destekli trafik denetiminde, 104 araca toplamda 103 bin 172 lira ceza kesildi.