Güllü’nün Kardeşleri Yeğenlerine Suç Duyurusunda Bulundu

Güllü’nün hayatını kaybetmesi sonrası çeşitli gelişmeler yaşandı. Şarkıcı Gül Tut, 26 Eylül’de Yalova’nın Çınarcık ilçesindeki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi. Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan otopsinin ardından Güllü, İstanbul’da defnedildi.

İFADELERDE ÇELİŞKİLER MEYDANA GELDİ

Yapılan teknik ve fiziki takip sonrasında, daha önce üç ayrı ifade vermiş olan Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter ve arkadaşı Sultan Nur Ulu, İstanbul’da bavullarla yakalanarak Yalova’ya getirildi. Tuğyan Ülkem Gülter, ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla tutuklanırken, Sultan Nur Ulu’ya ev hapsi cezası verildi. Şarkıcının oğlu Tuğberk Yağız Gülter, adliyeye geldiği sırada savcılığa müşteki olarak 7 sayfalık bir ifade verdi. Gülter, ifadesinde “Annem bir cinayete kurban gittiyse bu işle alakası olan herkesten şikayetçiyim. Ama şayet ablamın bu olayla alakası yoksa şikayetçi değilim.” şeklinde konuştu.

KARDEŞLERDEN İDDİA VE SUÇ DUYURUSU

Güllü’nün kardeşleri Kader Tut ve Raşit Günyer, yeğenleri Tuğyan Ülkem Gülter ile Tuğberk Yağız Gülter hakkında şikayette bulundu. Kardeşler, yeğenlerinin, müstahak olan annelerini miras almak için öldürdüğünü iddia ederek Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Ancak, Güllü’nün kardeşlerinin dosyaya dahil olma talepleri, mirasçı olamayacakları gerekçesiyle reddedildi.

MAL VARLIĞI ÜZERİNE İNCELEME BAŞLATILDI

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, miras iddiaları doğrultusunda Güllü’nün banka ve hayat sigortası hesapları üzerinde bir inceleme başlattı. Yapılan araştırmalarda, Güllü’nün bazı bankalarda 250 ile 850 lira arasında değişen birikimleri olduğu belirlendi. Ayrıca, Güllü’ye bağlı olarak Çınarcık’ta annesinden kalan iki ev bulunduğu ifade edildi. Öte yandan, Tuğberk Yağız Gülter, savcılığa verdiği ifadesinde maddi durumu nedeniyle avukatlarına ücret ödemediğini belirtti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe Bayern Münih’e Deplasmanda Yenildi

Fenerbahçe, EuroLeague'in 35. haftasında Bayern Münih'e karşı sahadan 85-76 yenilgiyle ayrıldı.

Esra Erol Efsane Yarışma Programına Geri Dönüyor

Ünlü yarışma programı "Var mısın Yok musun?" ATV ekranlarında yeniden izleyicilerle buluşuyor. Programı Esra Erol sunacak ve büyük ödül 5 milyon TL olacak.

A Milli Takım Kosova’yı Geçerek Amerika Biletini Aldı

A Milli Takım, 24 yıl aradan sonra 2026 Dünya Kupası'na katılma başarısını gösterdi. Efsane teknik direktör Fatih Terim, başarıyı kutlayarak takımın geleceği için umutlu olduğunu belirtti.

Kenan Yıldız: Serie A’nın Yükselen Yıldızı Ödülünü Kazandı

Kenan Yıldız, 27-30. hafta maçlarında 23 yaş altı oyuncular arasında gösterdiği üstün performans sayesinde Serie A'da mart ayının en iyi çıkış yapmış oyuncusu oldu.

İtalyan Basını Montella’nın Başarısını Öne Çıkarıyor

A Milli Takım, Kosova'yı 1-0 yenerek Dünya Kupası'na katılmayı başardı. Teknik direktör Vincenzo Montella, İtalya'da büyük takdir topladı.