Alperen Şengün Takas İddialarını Yanıtladı

DÜNYA KÜREYİ SARAN TÜRK YILDIZ

NBA takımlarından Houston Rockets’ta forma giyen Alperen Şengün, gündemi meşgul eden takas spekülasyonlarıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Milli basketbolcu, “performansına odaklı olduğunu” ve takımına bağlılığını vurguladı.

Takas İDDİALARI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ

Katıldığı bir YouTube programında, takas iddialarının kendisini rahatsız edip etmediği sorusuna yanıt veren Alperen, “Hiç endişelenmedim. Bu olabilir de, olmayabilir de. Harika bir sezon geçiriyorum. Şu anda hiçbir şeyin beni etkileyebileceğini sanmıyorum, özellikle sosyal medya beni hiç etkilemez. Bir şey olacaksa, olur. Ama bence bana güveniyorlar ve ben bu takıma kalbimi veriyorum.” ifadelerini kullandı.

HEDEFLERİNİ PAYLAŞTI

Alperen Şengün, yaz boyunca hedeflerine ulaşmak için yoğun bir çalışma içinde olduğunu belirterek, “Hedeflerimden biri NBA’in en iyi 15 oyuncusu arasında olmak. Bütün yaz boyunca bunun için çalışıyorum. Kazanmak, kazanan takımda olmak, her maçta rekabet etmek. Bunun için çalışıyorum ama öncelikle kazanmak istiyorum. Diğer şeyler, All-Star, All-NBA, diğer şeyler ondan sonra geliyor.” şeklinde konuştu. Serbest atışlar sırasında topla kurduğu diyalog hakkında sorulan bir soru üzerine ise, “Her seferinde farklı şeyler. Eskiden konuşurdum ama artık konuşmuyorum. Şimdi hızlı olmaya çalışıyorum, sadece birkaç kelime o da kendimle.” açıklamasını yaptı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Andız Kozalakları Dağlardan Geçim Kapısı Oluyor

İbradı'da, Toros Dağları'ndaki andız ağaçlarından elde edilen kozalaklarla yapılan pekmez, şifa kaynağı olarak 500 TL'den satılmakta.

Türkiye’nin Filistin Ekonomisine Hurma Kotu Artışı

Ticaret Bakanlığı, Filistin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bazı ürünlerde yeni tarife kontenjanları oluşturdu ve hurma kotasını 7 bin tona çıkardı.

Edirne Ve Kırklareli’nde Yasa Dışı Göçmen Yakalandı

Edirne ve Kırklareli'nde toplam 11 düzensiz göçmen, güvenlik güçleri tarafından yakalandı. 8 kişi Edirne'den, 3 kişi ise Kırklareli'nden tespit edildi.

Ticaret Bakanlığı’ndan İthalatta Yeni Denetim Düzenlemeleri

Yılbaşından itibaren Ticaret Bakanlığı, tüketiciler ve esnaf için çeşitli düzenlemeleri devreye alacak. Çalışma hayatında önemli yenilikler uygulanmaya başlanacak.

Bütçe Görüşmeleri TBMM’de Son Aşamasına Geliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin oylanmamış maddelerini görüşüyor. Bütçe görüşmeleri Pazar günü tamamlanacak.